SİVAS / ŞARKIŞLA - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Esentepe Mah. Alparslan Sok. No 7şehitler parkı yanı /58400 Şarkışla
Vizyon
Hizmet kalitesini sürekli artıran,teknolojik gelişmelere uyum sağlayan,müşteri memnuniyetini ön planda tutan,kendi ayakları üzerinde durabilen bir kurum olarak uzun yıllar hizmet vermek ve kendi bölgesinde örnek bir kurum olarak anılmaktır.
Misyon
Öğretmenlerimizin mesleki ve kültürel gelişimlerine,hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına,birbirleri ile tanışmalarına,kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içerisinde bulunmalarına.öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içerisinde olunmasına,ayrıca düğün, nişan ve özel gün kutlamalarında öğretmenlerimiz tarafından iztenilen ve tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlayabilmek.
Otel Odası :9
Öğretim Şekli :
Kaloriferli
Ulaşım
Kurumumuza direk bir servis yoktur. Hükümet Konağından Osman Fazıl Polat Caddesi üzerinden güneye giden anayoldan giderken kanak deresi üzerindeki köprüyü geçtikten sonra sola dönülecek. Yaklaşık 400 m ileride sağdadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz ilçe merkezinde olup iletişim kısmından adres ve telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz.